Az egészséges táplálkozás elméleti alapjaiban már otthon vagy, de napi szintű problémát jelent, hogy milyen ételeket főzzél? Kifogytál az ötletekből? Esetleg nem érzed magadban a kreativitást, hogy változatos és tápanyagdús menüket állíts össze?
Itt vagyok, segítek és ötleteket adok!
Minden egyes főzőkurzus glutén-, tej-, és cukormentes menüsorokat tartalmaz. Ínycsiklandó reform falatok várnak Rád reggeltől kora délutánig! A főétel elkészítéséhez választhatsz csirkét vagy tofut. A nap folyamán nem fogsz éhezni, hiszen amit megfőzünk, azt jóízűen el is fogyasztjuk. A célom nem az, hogy pár óra alatt konyhatündért faragjak belőled, hanem, hogy betekintést adjak a tápanyagdús, egészséges táplálkozásra, kipróbálj újfajta alapanyagokat és elsajátíts néhány konyhatechnológiai fogást, praktikát és képes legyél önállóan is összeállítani egy ínycsiklandó menüsort, ami ráadásul még az egészségedet is szolgálja.
És ami kiemelten fontos, hogy nem csak a főzésről fog szólni a nap, hanem értékes elméleti tudással is gyarapodsz majd az adott témát illetően, mindezt egy remek társasággal, akiknek hasonló az értékrendje és érdeklődési köre! Az elkészített ételek receptkönyvét és a tematika elméleti tudását (pdf formátumban) ajándékba adom, hogy főzés közben ne a jegyzetelésre kelljen koncentrálnod, hanem felhőtlenül élvezhesd a
programot és a gasztronómiai kalandozásokat.
A kurzus tartalmazza:
- 5 órás programot,
- helyszín bérleti díját,
- alapanyagokat többféle reggelihez, leveshez, főételhez és desszerthez, amiket magunk
készítünk el, - egészséges frissítőket, italokat,
- 1 db befőttes üvegnyi, saját készítésű kimchit,
- 1 db befőttes üvegnyi gyulladáscsökkentő, immunerősítő elixírt
- recepteket
- elméleti tudást összefoglaló mini e-bookot
Időpont:
- 2024. november 9. (9:00-14:00-ig)
Helyszín: Budapest, 6. kerület, Bajza utca 55., GasztroÉn