Jelentkezés menete

Tanfolyamok bárhol, bármikor - online

Annak érdekében, hogy minél teljesebb legyen a felhasználói élmény, képzéseinket 2016 januárjától oktatási portálunkon keresztül tesszük elérhetővé. Így minden kedves érdeklődő valóban akkor tud bekapcsolódni képzéseinkbe, amikor neki a legjobban megfelel, a portálon történő regisztráció után a képzési anyaghoz éjjel-nappal, a világ bármely pontjáról hozzáfér.

Célunk, hogy az elméleti tudnivalók átadása minél teljesebb körben ilyen online képzések formájában valósulhasson meg annak érdekében, hogy valóban csak azon képzési részekért utazz el személyesen is a képzés helyszínére, amikor gyakorlati képzés történik, s a személyes részvétel elengedhetetlen.

A kényelmi szempontok mellett arra törekszünk, hogy a képzések személyessége is megmaradjon, így portálunkon a személyes kapcsolattartás lehetősége is biztosított oktatóinkkal, akik a tanfolyamokhoz kapcsolódó fórumok segítségével minden felmerülő kérdésre választ adnak.

Hogyan jelentkezhetsz?

  1. Válasszd ki a kívánt tanfolyamot, s amennyiben vannak választási lehetőségek, a legördülő menüben jelöld meg a választott opciót (pl. Természetgyógyásazti modulképzésünknél, hogy melyik táborban kívánsz részt venni).
  2. Kattints a “Jelentkezem” feliratra, így a tanfolyam máris bekerül virtuális kosaradba, ahogy azt egy felirat jelzi is. Ekkor eldöntheted, hogy tovább nézelődsz (és akár újabb tanfolyamra is bejelentkezel), vagy rögtön továbblépsz a kosár megtekintéséhez. (A kosaradat bármikor elérheted az oldal tetején lévő kosár ikonra kattintva.)
  3. A továbblépéshez áttekintheted a kosár tartalmát (pl. hogy meggyőződj róla, hogy nem nyomtál meg semmit kétszer, vagy hogy minden olyan tanfolyamot bejelöltél, amit terveztél), ezután mehetsz a “Pénztárhoz”.
  4. A pénztár oldalon megadhatod kuponkódodat, ha van, illetve visszatérő vendégként bejelentkezhetsz, vagy megadhatod számlázási adataidat.
    Ha még nem jelentkeztél tanfolyamainkra, meg kell adnod személyes adataidat a számla elkészítéséhez. Az adatok végére érve egyszerűen létre is hozhatod fiókodat a későbbi jelentkezések megkönnyítéséhez, de ez nem kötelező, regisztráció nélkül is érvényes a jelentkezésed.
  5. Válassz fizetési módot! Jelenleg két fizetési mód közül választhatsz: banki átutalás, vagy elektronikus fizetés PayPal-on keresztül. A bankkártyás fizetést a PayPal rendszerén keresztül biztosítjuk, abban az esetben is élhetsz ezzel a lehetőséggel, ha nincs PayPal fiókod. Természetesen ha van PayPal regisztrációd, azon keresztül is fizethetsz.
  6. Amennyiben az átutalást választottad, hamarosan felvesszük Veled a kapcsolatot, elküldjük a számlát, ami alapján utalhatod a részvételi díjat – s hamarosan kezdheted is a képzést!

Kérdésed van? Írj nekünk üzenetet.