A képzés menete

Mi történik a jelentkezés és tanfolyamdíj befizetése után?

Amikor megtörtént a jelenkezés, az online tanfolyam a következők szerint zajlik:

  1. Első lépésként egy e-mailt küldünk neked. Abban találsz egy linket, mellyel elirányítunk adatfelvételi űrlapunkhoz, ahol megadhatod a még hiányzó adatokat a Felnőttképzési Szerződés és a számla kiállításához, és rendelkezhetsz arról, hogy milyen társadalmi célra fordítanád a tanfolyami díjat egy részét.
  2. Amennyiben valamely akciónkban, meghatározott időpontban induló képzésünkre jelentkeztél, akkor nincs további tennivalód, meg kell várnod a tanfolyam indulását. Mielőtt indulna a tanfolyam… lásd a 3. pontot. Ha nem akció keretében jelentkeztél, általában csatlakozhatsz egy, éppen folyamatban lévő tanfolyamunkhoz, vagy kérhetsz egyéni tanrendet (ehhez írj nekünk egy e-mailt). Majd…
  3. Mi elküldjük Neked felhasználónevedet és belépési jelszavadat, amellyel bejelentkezhetsz Oktatási Portálunkra (az első bejelentkezéskor az általunk adott jelszót meg kell változtatnod).
    A sikeres bejelntkezés után lefelé görgetve a bal oldali menüsorban megtalálod a „Kurzusaim” menüpontot, ahol kiválaszthatod, hogy melyik tanfolyamoddal szeretnél kezdeni – és már kezdheted is!
  4. Amennyiben a tanfolyamhoz tartozik tanulást segítő teszt, kvíz, egyebek, ugyanazzal a felhasználónévvel és jelszóval hozzárendelünk a tanfolyamhoz kapcsolódó „osztályhoz” – így azokhoz egyszerűen hozzá fogsz férni.
  5. A képzés zárása egyes esetekben online teszttel történik – ezt értelemszerűen ki kell tölteni, ha végeztél az anyag feldolgozásával. Azokban az esetekben, amikor a képzéshez gyakorlat is kapcsolódik, e-mailben vagy telefonon fogunk keresni a részletek pontosítása céljából.
  6. A tanfolyam zárásaként postai úton eljuttatjuk Neked a részvételi igazolást (illetve a Tanúsítványt), vagy odadjuk ezt Neked a tábor/szeminárium végeztével személyesen.
  7. Természetesen a képzés minden szakaszában jelen vagyunk, bármilyen szakmai vagy technikai kérdésed felmerül, fordulhatsz hozzánk e-mailben, telefonon, vagy akár itt is.

Videó ismertető az online képzési formáról

Kérdésed van? Írj nekünk üzenetet.