Együttműködő partnereink

Aromaterapeuták Magyarországi Egyesülete

Az AME tagjai 10% kedvezménnyel vehetnek részt a képzéseken.

Az Aromaterapeuták Magyarországi Egyesületét 2015-ben alapították lelkes aromateraputák és az aromaterápiát szívükön viselő szakemberek.
Az Egyesület élja, hogy mind a nagyközönséget, mind az aromaterápiával foglalkozó szakembereket megismertesse az aromaterápiák természetével és sajátosságaival, annak egészségügyi, gyógyászati hatásaival, szakszerű, hatékony és biztonságos használatával.
A csatlakozni vagy az Egyesületet támogatni kívánok további információkat találnak weboldalunkon, ugyanitt tudnak velünk kapcsolatba lépni.

Honlap: Aromaterapeuták Magyarországi Egyesülete
e-mail:  vagy 

A Hieronymus Bock Hagyományos Gyógynövényismereti Iskola 1995 óta a hazai laikus és természetgyógyászati célú gyógynövényes/fitoterapeuta, illetve Bach-virágterápiás oktatás egyik úttörője. Amennyiben úgy érzed, hogy az online képzési forma nem igazán a Te műfajod, az Iskola személyes jelenlétre épülő képzéseit javasoljuk.

Ha a Hieronymus Bock hagyományos Gyógynövényismereti Iskolában tanultál Bach-virágterápiát, tanulmányaidat beszámítjuk Tanácsadó vagy Terapeuta képzésünkbe.

Honlap: Hieronymus Bock Hagyományos Gyógynövényismereti Iskola
e-mail: