Bakonyi Judit

Fito-, aroma- és Bach-virágterapeuta

Küldj üzenetet:

    Bakonyi Judit

    Eredeti végzettségemet tekintve kétdiplomás nemzetközi kapcsolatok szakértő vagyok. Rohanó világunkban egyre jobban vágyom a természet közelségére, mely csak egyre jobban megerősíti az eddig is nagyfokú állat- és növényvilág iránti szeretetemet és rajongásomat.

    Felnőtt fejjel kezdett érni a gondolat, hogy tudatosabban éljek. Így kezdődött nálam a natúr szappan- és kozmetikumkészítés szerelme. Tanfolyamokon és autodidakta módon sajátítottam el a terület fortélyait, de a mai napig tanulok és próbálom fejleszteni a tudásomat. Ez egy dinamikusan fejlődő szakma, mely nagy odafigyelést igényel, mindig van mit tanulni, fejleszteni.

    2016-ban fitoterapeuta végzettséget szereztem, mert úgy éreztem, komolyan szeretnék foglalkozni a természetgyógyászattal, és nagy előnyömre szolgálhat a megszerzett ismeret a szappan- és kozmetikumkészítésben is. Ezt a tudást kiegészítve, 2017-ben sikeres Bach-virágterapeuta vizsgát tettem, 2019-ben pedig aromaterapeuta oklevelet szereztem.

    Célom egy holisztikus tudás birtokába kerülni, melyet a fenti tanfolyamok segítségével elérhetek, és reményeim szerint sokaknak segíthetek vele. Bízom benne, hogy az oktatások alkalmával elkészített kozmetikumokban mindenki örömét leli majd, s talán kedvet kap az otthoni kencézéshez.