Bakonyi Judit

Fitoterapeuta
Email:

Küldj üzenetet:

Bakonyi Judit

Eredeti végzettségemet tekintve kétdiplomás nemzetközi kapcsolatok szakértő vagyok. Rohanó világunkban egyre jobban vágyom a természet közelségére, mely csak egyre jobban megerősíti az eddig is nagyfokú állat- és növényvilág iránti szeretetemet és rajongásomat.

Felnőtt fejjel kezdett érni a gondolat, hogy tudatosabban éljek. Így kezdődött nálam a natúr szappan- és kozmetikumkészítés szerelme. Tanfolyamokon és autodidakta módon sajátítottam el a terület fortélyait, de a mai napig tanulok és próbálom fejleszteni a tudásomat.

Időközben fitoterapeuta végzettséget is szereztem, mert úgy éreztem, komolyan szeretnék foglalkozni a természetgyógyászattal, és nagy előnyömre szolgálhat a megszerzett ismeret a szappan- és kozmetikumkészítésben is. Jelenleg Bach-virágterápiát tanulok, a jövőben pedig szeretnék még aromaterapeuta végzettséget is szerezni.
Célom egy holisztikus tudás birtokába kerülni, melyet a fenti tanfolyamok segítségével elérhetek, és reményeim szerint sokaknak segíthetek vele. Bízom benne, hogy az oktatások alkalmával elkészített kozmetikumokban mindenki örömét leli majd, s talán kedvet kap az otthoni kencézéshez.