Leéb Noémi

Azt gondolom, hogy életünk minden pillanatában igyekszünk helyt állni és minden tőlünk telhetőt megtenni. Mégis, az ember gyakran érzi úgy, hogy a kialakult helyzet mintha meghaladná a képességeit. Szerintem abban jó a Bach-virágterápia, hogy olyan erőket mozgósít, amik benned vannak, csak nem tudsz jól hozzájuk férni. Emiatt érzed, hogy nincs megoldásod. Legyen szó stressz alapú testi tünetről, lelki szorongásról, kimerültségről, egy új élethelyzetről, félelemről, stb.

A tanácsadó, azaz az én szerepem az, hogy „jól” figyeljek rád, jól értsem a helyzetet és meglássak, rávilágítsak olyan részletre, ami előtted, aki a folyamatban nyakig benne vagy, rejtve van. Ketten rakjuk össze a képet, és választunk hozzá virágeszenciákat. Mintha a színpad, amin zajlik az élet, új megvilágítást kapna az eszenciák használatával. A következő lépés, hogy az ember megtanuljon, merjen haladni ezekkel az új érzetekkel és meglátásokkal. Ezeket a tapasztalatokat is át tudjuk beszélni, hogy könnyebben menjen a hétköznapok szintjén a megélésük, beépítésük.

Ha már mindezt a „Bemutatkozás” fül alatt olvastad, magamról elmondom, hogy 1983-ban születtem Budapesten. Már 14 évesen úgy láttam, nincs rendben, hogy ilyen sokan körülöttem, ennyire rosszul érzik magukat a bőrükben és tudni szeretném, miért és hogyan alakul ez így. Ennek ellenére nem mertem akkor a pszichológusi, vagy gyógyító, segítő pályában gondolkodni. Csak miután beláttam, hogy nálam minden a testi/lelki egészség körül forog, minden eseményt és gyakorlatilag a világot is ezen a szemüvegen keresztül nézem, minden könyv, cikk, amit elolvasok, erről szól már 10 éve, akkor döntöttem el, hogy ezt a hivatást akarom választani. Merthogy azt vettem észre, hogy ha beszélgetek valakivel, akkor azt figyelem, hogy ő milyen szemüvegen keresztül nézi a világot, hogy éli meg az élete eseményeit, nehézségeit és az én érzésem mindeközben folyamatosan az, hogy minden vágyam, hogy valahogy könnyebbé, könnyedebbé tegyem számára. A Reiki, Bioenergetika, Tarot és táplálkozástan kurzusokkal színezett út során végül a Biologika és a Bach-virágterápia adta meg azokat a válaszokat, amiket én kerestem a segítő hivatáshoz. Jelenleg Bach-virágterápiás tanácsadóként tudok segíteni annak, aki hozzám fordul.

Kérdés merült föl benned?
Bejelentkeznél?

Ulmus Kft.

Budapest, Bethlen Gábor tér 3.

Mobil:

+36-30-668-69-31